Вантажна машина проїхала 336 км з однаковою швидкістю 42 км год На зворотний шлях машина витратила на 1 ч менше З якою швидкістю поверталась

Вантажна машина проїхала 336 км з однаковою швидкістю 42 км год На зворотний шлях машина витратила на 1 ч менше З якою швидкістю поверталась 1) 336: 42 = 8ч-їхала спочатку.2) 8-1 = 7 год-їхала назад.3) 336: 7 = 48км / год-швидкість зворотного шляху.ВІДПОВІДЬ: 48км / год. 336: 42 = 8 годин машина витратила на 1… Continue reading Вантажна машина проїхала 336 км з однаковою швидкістю 42 км год На зворотний шлях машина витратила на 1 ч менше З якою швидкістю поверталась

номер 380 (2)

номер 380 (2) напівжирнимвиділю саме рішення,курсивом коментарі - пояснення.x + 9 + 6x = 0х + 6х + 9 = 0Використовуємо формулу сокращнного множення: (a + b) = a + 2ab + b(Х + 3) = 0Квадрат числа тоді дорівнює 0, коли саме число дорівнює 0.х + 3 = 0х = -3Відповідь: х = -3.… Continue reading номер 380 (2)

Чим людям корисна екологія

Чим людям корисна екологія Екологія корисна всім, навіть людині) Якщо все без винятку люди прислухатимуться до екологів, в світі буде просто чудово жити. Чи не буде нестачі кисню, що не буде забрудненості середовища, опустелювання. Буде хороша екологічна обстановка, значить, і не будуть народжуватися діти з патологіями в таких величезних кількостях, в яких вони зараз народжуються.

Мама хоче пов’язати дочкам рукавички На одну рукавичку потрібно 55 гр вовни Чи вистачить їй 310 гр вовни, щоб зв’язати 3

Мама хоче пов'язати дочкам рукавички На одну рукавичку потрібно 55 гр вовни Чи вистачить їй 310 гр вовни, щоб зв'язати 3 Ні, тому що для 3 дочок треба 6 рукавичок, а 6х55 = 330 1) 55 * 6 = 330 (гр) - вовни треба на 6 рукавичок2) 330-310 = 20 (гр.) - вовни не вистачить.Відповідь:… Continue reading Мама хоче пов’язати дочкам рукавички На одну рукавичку потрібно 55 гр вовни Чи вистачить їй 310 гр вовни, щоб зв’язати 3