Четверту частину літніх канікул Міша провів в таборі, а решту часу -на дачі Скільки днів Міша відпочивав на

Четверту частину літніх канікул Міша провів в таборі, а решту часу -на дачі Скільки днів Міша відпочивав на треба30 + 31 + 30 = 92 (дня) всього14 * 92 = 23 (дня)92-23 = 69 (дня) канікули 92 дня92/4 = 23 дня в таборі92-23 = 69 днів на дачі

У шкільну бібліотеку привезли 6 однакових пачок з підручниками математики Всього в них було 72 підручника Скільки таких пачок знадобиться на клас, в

У шкільну бібліотеку привезли 6 однакових пачок з підручниками математики Всього в них було 72 підручника Скільки таких пачок знадобиться на клас, в 6п-72учебніка24ученіка-? пРішення72/6 = 12учеб- в одній пачці24/12 = 2п- треба для класу в якому 24 учні Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has… Continue reading У шкільну бібліотеку привезли 6 однакових пачок з підручниками математики Всього в них було 72 підручника Скільки таких пачок знадобиться на клас, в

у дворі стільки гусей, скільки кроликів кількість їхніх ніг одно 54 скільки гусей у дворі

у дворі стільки гусей, скільки кроликів кількість їхніх ніг одно 54 скільки гусей у дворі У дворі немає гусей у кроликів лапи а не ногия так думаю 1) 2 + 4 = 6 ніг разом у 1 гусака і у 1 кроліка2) 54: 6 = 9 гусей і 9 кроліковПроверка: 2 * 9 + 4… Continue reading у дворі стільки гусей, скільки кроликів кількість їхніх ніг одно 54 скільки гусей у дворі

У велику бочку входить 30 відер, а в маленьку в 6раз менше скільки відер входить в

У велику бочку входить 30 відер, а в маленьку в 6раз менше скільки відер входить в 30: 6 = 5 (відер)Відповідь: в маленьку бочку входить 5 відер води. Хай щастить!:) 30: 6 = 5, і вивчи таблицю множення))

Відстань між двома містами одно 490 км З одного міста виїхала лекгових машина зі швидкістю 90 км / год Через 1 год 30 м з іншого міста назустріч їй

Відстань між двома містами одно 490 км З одного міста виїхала лекгових машина зі швидкістю 90 км / год Через 1 год 30 м з іншого міста назустріч їй 1год 30хв = 1,5 години 1ч 45хв = 1,75часа90 * 1,5 = 135км проїхала легкова до виїзду вантажний90 + 70 = 160 км / ч швидкість… Continue reading Відстань між двома містами одно 490 км З одного міста виїхала лекгових машина зі швидкістю 90 км / год Через 1 год 30 м з іншого міста назустріч їй

Валя пройшла за 3 години 12 км, а Серьожа за той же час пройшов 15 км На скільки швидкість Сергія більше швидкості

Валя пройшла за 3 години 12 км, а Серьожа за той же час пройшов 15 км На скільки швидкість Сергія більше швидкості Certified answers contain reliable, trustworthy information vouched for by a hand-picked team of experts. Brainly has millions of high quality answers, all of them carefully moderated by our most trusted community members, but… Continue reading Валя пройшла за 3 години 12 км, а Серьожа за той же час пройшов 15 км На скільки швидкість Сергія більше швидкості