За 8 хв літак пролетів 96 км Скільки кілометрів шляху він пролетить за 40 хв, якщо його швидкість збільшиться на 2 км /

За 8 хв літак пролетів 96 км Скільки кілометрів шляху він пролетить за 40 хв, якщо його швидкість збільшиться на 2 км /

  • 1) 968 = 12 (неувеліченнпя швидкість самолта.2) 12 + 2 = 14 (збільшена швидкість свмолта) 3) 1440 = 560 (рвсстояніе) відповідь: 560км. він пролетить за 40хв.
  • 8 + 2 = 10 (км / хв)-швидкість
    40 * 10 = 400 (км)
    Відповідь: 400 км шляху він пролетить за 40 хвилин.