Випускаючи кожен день однакова кількість машин, завод виготовив 2800 машин за 20 днів Скільки машин випустить завод за наступні 36 днів, якщо

Випускаючи кожен день однакова кількість машин, завод виготовив 2800 машин за 20 днів Скільки машин випустить завод за наступні 36 днів, якщо

  • 2800 (12 * 20), т.к. на 12 машин більше кожен день, 2800 + 240 = 3040, це випустили за 20 день (якщо будуть випускати на 12 машин більше, 3040: 20 тим самим з'ясуємо скільки машин вискают за один день, = 152 машини в день, 152 * 36 = 5472 машини випустять!
  • 1) 2800: 20 = 140
    2) 1236 = 432
    3) 140 + 432 = 572