На фотке все написано

На фотке все написано

  • 30-27 = 3 коробки становлять 51 кг
    51: 3 = 17 кг в кожній коробці
    17 * 30 = 510 кг у в 2 й магазин
    17 * 27 = 459 кг в 1 й магазин
    Хай щастить)
  • 30-27 = 3
    51: 3 = 17
    17 * 30 = 510
    17 ** 27 = 459