На фотке все написано

На фотке все написано 30-27 = 3 коробки становлять 51 кг51: 3 = 17 кг в кожній коробці17 * 30 = 510 кг у в 2 й магазин17 * 27 = 459 кг в 1 й магазинХай щастить) 30-27 = 351: 3 = 1717 * 30 = 51017 ** 27 = 459

Як знайти прискорення

Як знайти прискорення Прискорення - це друга похідна від координати, перша похідна ж - швидкість, У вашому випадку підходить остання формула.Прискорення = 8

Були два лучника один вистрілив 15 балів, а інший 19 балів питання: скільки всього балів вийшло у двох

Були два лучника один вистрілив 15 балів, а інший 19 балів питання: скільки всього балів вийшло у двох Ам, 15 + 19 = 34Це для якого класу завдання?Якщо 10-11, то тут щось не так ... Ну це ж дуже просто 15 + 19 = 34что тут важкого, тобі скільки років ???